Το shaklee κουνάει τις πληροφορίες διατροφής

Η εταιρία Shaklee είναι μια εταιρεία φυσικής διατροφής που δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 50 χρόνια. Στόχος τους είναι να βελτιώσουν ταυτόχρονα την υγεία των ανθρώπων και να αποκαταστήσουν την υγεία του πλανήτη. Στην πραγματικότητα, ο Shaklee ήταν “η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που απέκτησε την πιστοποίηση Climate Neutral και αντιστάθμισε συνολικά τις εκπομπές CO2 τους, με αποτέλεσμα καθαρό μηδενικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.” Η Shaklee χαρακτήρισε τα δημοφιλή κτυπήματα γευμάτων τους ως “Fast Food, No Ενοχή.”

Εύκολα γεύματα

Το Shaklee Shake Meal Shake έρχεται σε δύο διαφορετικές γεύσεις, βαυαρικό κακάο και γαλλική βανίλια. Οι διατροφικές τους τιμές είναι σχεδόν πανομοιότυπες, εκτός από τη διαφορά 2 g στη ζάχαρη, με τη γαλλική βανίλια να περιέχει ελαφρώς λιγότερη ποσότητα και τη διαφορά των 45 mg σε κάλιο, με βαυαρικό κακάο που περιέχει λίγο περισσότερο. Το Shaklee Shalky Shake είναι εύκολο και γρήγορο. Προσθέστε το 1/4 φλιτζάνι του κονιοποιημένου μίγματος σε 8 oz. Χωρίς λιπαρά, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ή πλήρες γάλα και ανακινείτε καλά.

Θερμίδες

Υπάρχουν 120 θερμίδες στο μείγμα Shaklee Bavarian Cake Shake Meal Shaklee. Εάν κάνετε ένα κούνημα με γάλα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, θα περιέχει περίπου 240 θερμίδες. Εάν αναμίξετε τη σκόνη ανατάραξης με πλήρες γάλα, θα παρέχει περίπου 330 θερμίδες.

Λίπος

Η σκόνη Shaklee Shake Shake περιέχει μόνο 0,5 g ολικού λίπους, πριν προστεθεί το γάλα. Δεν υπάρχει κορεσμένο λίπος ή trans trans λιπαρά, ωστόσο, υπάρχει λίγο λιγότερο από 5 mg χοληστερόλης. Ο τύπος γάλακτος που προσθέτετε, χωρίς λιπαρά, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ή ολόκληρο, θα επηρεάσει σημαντικά την ποσότητα λίπους στο κούνημα του γεύματός σας. Οι κατευθυντήριες οδηγίες για τους Αμερικανούς για δίαιτες σας ενθαρρύνουν να καταναλώνετε καθημερινά 3 φλιτζάνια χωρίς λιπαρά ή χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γάλα ή ισοδύναμο υποκατάστατο γάλακτος για να εξασφαλίσετε επαρκή κατανάλωση ασβεστίου.

Υδατάνθρακες

Υπάρχουν συνολικά 23 g υδατάνθρακες σε 1/4 φλιτζάνι κονιοποιημένο μείγμα ανάδευσης γεύματος. Μία μερίδα, πριν προστεθεί το γάλα, παρέχει 3 g διαιτητικών ινών. Ο τύπος γάλακτος που προσθέτετε μπορεί να αυξήσει ελαφρώς το περιεχόμενο ινών, αλλά όχι πολύ. Υπάρχουν 18 γραμμάρια ζάχαρης σε μία μερίδα κονιοποιημένου μίγματος Shaklee Shake Meal Shake. Μόλις προστεθεί το γάλα, τα επίπεδα υδατανθράκων και σακχάρων θα αυξηθούν.

Πρωτεΐνη

Μία μερίδα, 1/4 φλιτζάνι, του μείγματος Shaklee Shal Shake περιέχει 7 g πρωτεΐνης. Μόλις το αναμίξετε με γάλα, η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες θα αυξηθεί σημαντικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα διπλασιαστεί, ανάλογα με τον τύπο γάλακτος που προσθέτετε.

Η σκόνη Shaklee Shake Shake, πριν από την προσθήκη γάλακτος, περιέχει γενναιόδωρες ποσότητες 12 βασικών βιταμινών. Μια μεμονωμένη μερίδα σάς παρέχει ένα ποσοστό των ημερήσιων συνιστωσών πρόσληψης για τις ακόλουθες βιταμίνες, που βασίζονται σε δίαιτα 2.000 θερμίδων: 25 τοις εκατό βιταμίνης Α, 30 τοις εκατό βιταμίνης Β6, 20 τοις εκατό βιταμίνης Β12, 30 τοις εκατό βιταμίνης C, 10 Το 35 τοις εκατό της βιταμίνης Ε, το 30 τοις εκατό της θειαμίνης, το 10 τοις εκατό της ριβοφλαβίνης, το 35 τοις εκατό της νιασίνης, το 35 τοις εκατό του φολικού οξέος, το 35 τοις εκατό της βιοτίνης και το 30 τοις εκατό του παντοθενικού οξέος.

Βιταμίνες

Υπάρχουν 11 βασικά μέταλλα που βρίσκονται στο μίγμα Shaklee Shal Shake. Μια δόση, πριν από την προσθήκη γάλακτος, σας παρέχει ένα ποσοστό της ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης για τα ακόλουθα μέταλλα, με βάση μια δίαιτα 2.000 θερμίδων: 20 τοις εκατό ασβεστίου, 35 τοις εκατό σιδήρου, 15 τοις εκατό φωσφόρου, 25 τοις εκατό Μαγνήσιο, 30 τοις εκατό ψευδάργυρο, 35 τοις εκατό σεληνίου, 35 τοις εκατό χαλκού, 35 τοις εκατό μαγγανίου και 35 τοις εκατό μολυβδαίνιο. Μία μερίδα περιέχει επίσης 80 mg νατρίου και 275 mg καλίου.

Μεταλλικά στοιχεία