Τα καλύτερα σύνολα εργαλείων shimano mtb

Το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας σας προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να ικανοποιήσετε το στυλ ιππασίας σας. Η Shimano είναι ένας από τους μεγαλύτερους και δημοφιλέστερους κατασκευαστές εξαρτημάτων ποδηλάτων βουνού. Προσφέρουν εξαρτήματα για κάθε σας ανάγκη οδήγησης. Η κατανόηση του σκοπού και της διαφοράς μεταξύ των σειρών προϊόντων σας θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς και το ποδήλατό σας στο βουνό.

Η σειρά προϊόντων SLX της Shimano προσφέρει απόδοση και ποιότητα στους αναβάτες που αναζητούν να αναβαθμίσουν την τρέχουσα ρύθμιση. Τα εξαρτήματα SLX έρχονται σε μια επιλογή 2 x 10 ή 3 x 10 ταχύτητας. Νέα σε αυτή τη σειρά προϊόντων είναι και η προσθήκη της τεχνολογίας Shadow +, η οποία σας δίνει την ομαλή και αρκετά μεταβαλλόμενη οδήγηση. Επιπλέον, η γραμμή SLX προσφέρει δισκόφρενα, τα οποία μεγιστοποιούν την ισχύ διακοπής. Το σύνολο του ποδηλάτου σας μπορεί να κατασκευαστεί με εξαρτήματα SLX ή μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε ποια εξαρτήματα είναι κατάλληλα για εσάς.

Η σειρά προϊόντων Deore XT χρησιμοποιεί μερικές από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες της Shimano σε ένα φιλικότερο σημείο τιμών για τους άπληστους ποδηλάτες βουνών. Τα κιβώτια ταχυτήτων προσφέρονται σε επιλογές 2 x 10 και 3 x 10, ενώ οι σύνθετοι δακτύλιοι της αλυσίδας επιτρέπουν μια ελαφριά, αξιόπιστη και ανθεκτική στρόφαλο. Ο συνδυασμός του μηχανισμού αλλαγής ταχυτήτων Shadow rear and RapidFire Plus δημιουργεί μια ομαλή αλλαγή κάθε φορά. Το σύστημα πέδησης Deore XT χρησιμοποιεί κεραμικά έμβολα και ρότορες και τακάκια τεχνολογίας Ice-Technologies για ανώτερη πέδηση σε όλες τις συνθήκες.

Η πιο προηγμένη τεχνολογία της Shimano βρίσκεται στη σειρά προϊόντων XTR. Προσφέρουν μια έκδοση διαδρομής αυτών των προϊόντων σχεδιασμένα με όλη την τεχνολογία XTR, αλλά εστιάζοντας στις απαιτήσεις της ιππασίας. Η σειρά προϊόντων XTR είναι κατασκευασμένη από ίνες άνθρακα και τιτάνιο για τη μεγιστοποίηση της μείωσης του βάρους και της ακαμψίας. Η έκδοση του μονοπατιού είναι διαθέσιμη σε μια τριπλή μπροστινή μανιβέλα, αλλά με τη βέλτιστη ταχύτητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μικρό εργαλείο της γιαγιάς σας λιγότερο συχνά. Οι μετατοπιστές XTR και ο εμπρόσθιος μηχανισμός ταχυτήτων καθιστούν ευκολότερη από ποτέ τη γρήγορη είσοδο και έξοδο από το μεγάλο δαχτυλίδι σας. Η διαδρομή είναι σχεδιασμένη για αναβάτες που περνούν ώρες σε μονοπάτια διασταυρωμένων διαδρομών.

Η σειρά προϊόντων προϊόντων XTR προσφέρει στους αναβάτες την ελαφρύτερη επιλογή όλων των προϊόντων της Shimano. Η γραμμή κούρσας XTR προσφέρει στους αναβάτες διπλό στρόφαλο, ο οποίος μειώνει το βάρος, αλλά δεν σας προσφέρει τόσο εύκολο, μικρό εργαλείο. Αυτή η σειρά προϊόντων έχει σχεδιαστεί ώστε να οδηγείται σκληρά και γρήγορα. Τα φρένα του προσφέρουν εξαιρετική δύναμη σταμάτησης μέσω της χρήσης κεραμικών μαξιλαριών και δίσκων που περιορίζουν την παραγωγή θερμότητας που παράγει ενέργεια. Οι μοχλοί φρένων είναι εργονομικά σχεδιασμένοι για χρήση σε πλήρη ισχύ με ένα μόνο δάχτυλο. Η γραμμή XTR προσφέρει τα πάντα από τα φρένα και τα μηχανήματα αλλαγής ταχυτήτων έως τους τροχούς και τα πεντάλ, αλλά η ποιότητα τους φαίνεται στο σημείο τιμών και μπορεί να μην είναι για κάθε αναβάτη.

Shimano SLX

Shimano Deore XT

Διαδρομή Shimano XTR

Πρωτάθλημα Shimano XTR