Στοιχεία διατροφής για ρολά tootsie

Tootsie Rolls είναι η κορυφαία καραμέλα μασούρι σοκολάτας στην Αμερική, σύμφωνα με την Tootsie Roll Industries. Είναι μια σχετικά χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά καραμέλα και έχουν παρασκευαστεί χρησιμοποιώντας την ίδια συνταγή από το 1896. Η γεύση του Tootsie Rolls χαρακτηρίζεται από μια γεύση κακάου με υπόγεια φρούτων, σύμφωνα με την Tootsie Roll Industries.

Θερμίδες και λίπος

Μια μερίδα Tootsie Rolls, η οποία είναι 40 γραμμάρια ή περίπου έξι κομμάτια καραμελών, περιέχει 140 θερμίδες, 3 γραμμάρια λίπους και 1/2 γραμμάριο κορεσμένου λίπους, σύμφωνα με την Tootsie Roll Industries. Η περιεκτικότητα σε λιπαρά αντιπροσωπεύει το 5% της συνιστώμενης ημερήσιας τιμής, με βάση μια δίαιτα 2.000 θερμίδων, και η περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά αποτελείται από το 3% της ημερήσιας αξίας. Υπάρχει 1 γραμμάριο trans λίπους ανά μερίδα.

Συστατικά

Τα συστατικά των Rolls Tootsie είναι: σιρόπι καλαμποκιού, σακχαρόζη, τροποποιημένο άμυλο αραβοσίτου, ζελατίνη, συμπύκνωμα χυμού σταφυλιών, κιτρικό οξύ, υδρογονωμένο λάδι καρύδας, φυσικά και τεχνητά αρώματα, κερί καρναούβης, τεχνητά χρώματα και κερί μέλισσας, σύμφωνα με το CandyFavorites.com.

Άλλα θρεπτικά συστατικά

Σύμφωνα με τις βιομηχανίες Tootsie Roll, μια σερβίρισμα του Tootsie Rolls περιέχει 2 τοις εκατό της συνιστώμενης ημερήσιας τιμής ασβεστίου και 4 τοις εκατό της συνιστώμενης ημερήσιας τιμής σιδήρου. Μια μερίδα περιλαμβάνει επίσης ένα γραμμάριο πρωτεΐνης και 15 χιλιοστογραμμάρια νατρίου.

Αλλεργίες Ανησυχίες

Τα ρολά Tootsie είναι χωρίς γλουτένη, σύμφωνα με την Industries Rolls Tootsie. Είναι επίσης απαλλαγμένα από προϊόντα με καρύδια, συμπεριλαμβανομένων των φιστικιών, καθώς και του σιταριού, της σίκαλης, του κριθαριού, της σίκαλης και της βρώμης. Οι καραμέλες περιέχουν γαλακτοκομικά προϊόντα, προϊόντα σόγιας και καλαμποκιού.

Κρατώντας τον Κοσέρ

Tootsie Rolls πιστοποιήθηκε το kosher το 2009 από την Ορθόδοξη Ένωση, το μεγαλύτερο παγκόσμιο πρακτορείο πιστοποίησης kosher. Τώρα, όλα τα προϊόντα Tootsie Rolls φέρουν το σύμβολο πιστοποίησης kosher OU, το οποίο μεταφέρεται από περισσότερα από 400.000 προϊόντα σε 80 χώρες.