Αργή σχάρα london μπριζόλα

Η μακρόχρονη συζήτηση σχετικά με την τέλεια μέθοδο ψησίματος, οδηγούμενη από τους φημισμένους κυνηγούς ψητών και τους αθλητικούς μπαμπάδες “King of the Grill”, πιθανότατα δεν θα σταματήσει ποτέ. Οι περισσότεροι συμφωνούν, ωστόσο, με μερικές βασικές αρχές. Το London grill είναι μια τεχνική μαγειρέματος που περιλαμβάνει τρυγή και μαρινάρισμα μιας άπαχης κοπής κρέατος πριν από το μαγείρεμα. Κατά το ψήσιμο στη σχάρα, χειρίζεστε πολύ λίγο το μπριζόλα και σιγουρευτείτε ότι κόβετε τελικά το τελικό προϊόν κατά των κόκκων υπό γωνία. Το London grill είναι παραδοσιακά μαγειρεμένο για μικρό χρονικό διάστημα σε άμεση υψηλή ζέστη, καθώς η υπερσκελίσθηση θα έχει ως αποτέλεσμα μια σκληρή, στεγνή μπριζόλα. Ορισμένες ψησταριές, ωστόσο, προτιμούν μια μέθοδο βραδείας ψησίματος για ένα πιο τρυφερό αποτέλεσμα.

Tenderize

Πριν από τη μαρινάρισμα, μπορεί να θέλετε να τσιγαρίσετε τη μπριζόλα με μια σούπα κρέατος. Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό. Αν δεν είστε ιδιοκτήτης σφαγίου κρέατος, θα λειτουργήσει και ο πυθμένας ενός βαριδιού. Τοποθετήστε τη μπριζόλα σε μια εύρωστη επιφάνεια, όπως ένα λείο, καθαρό πάγκο ή σανίδα κοπής. Τοποθετήστε ένα φύλλο πλαστικού περιτυλίγματος πάνω από το μπριζόλα ή ολισθήστε το μπριζόλα σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα που μπορεί να επανασφραγιστεί. Λίβετε το κρέας σταθερά μερικές φορές, αλλά όχι τόσο σκληρά ώστε να θυσιάσετε την ακεραιότητα του κρέατος.

Μαρινάρω

Μαρινάρετε τη μπριζόλα σε ένα ρηχό καλυμμένο πιάτο ή μια μεγάλη πλαστική σακούλα που μπορεί να σφραγιστεί για μια ώρα ή μέχρι μια ολόκληρη μέρα. Αποθηκεύστε το κρέας στο ψυγείο ενώ μαρινάρετε. Για να δημιουργήσετε μια μαρινάδα, συνδυάστε ένα μίγμα υγρών και ξηρών συστατικών. Για μια μαρινάδα από ντομάτα βότανο, δημιουργήστε ένα πουρέ με ασκαλώνια, μια ντομάτα, 1/4 φλιτζάνι ξύδι κόκκινου κρασιού, 2 κουταλιές της σούπας. Ψιλοκομμένο μαντζουράνα, 1 κουταλιά της σούπας. Ψιλοκομμένο δεντρολίβανο, 1 κουταλάκι του γλυκού. Αλάτι και 1/2 κουταλάκι του γλυκού. μαύρο πιπέρι. Αν προτιμάτε κάτι με περισσότερο λάκτισμα, ανακατεύουμε 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο και βαλσαμικό ξύδι, 4 κουταλιές της σούπας. Worcestershire σάλτσα, 1 κουταλάκι του γλυκού. Κόκκινες πιπεριές νιφάδες, 1 κουταλάκι του γλυκού. Μαύρο πιπέρι, 1 κουταλιά της σούπας. Αλάτι, 1/2 κουταλιά της σούπας. Ρίγανη, 1/2 κουτ. Κρεμμύδι σκόνη, 1 κουταλάκι του γλυκού. Σκόνη σκόρδου και 1/2 κουταλιού της σούπας. πιπέρι καγιέν.

ψηνω στα καρβουνα

Προετοιμάστε μια σχάρα αερίου με έναν καυστήρα σε υψηλή θερμοκρασία και ένα δευτερόλεπτο σε χαμηλή φωτιά ή προετοιμάστε μια σχάρα με κάρβουνο με ένα μεγάλο σωρό και ένα ρηχό σωρό από κάρβουνα καύσης. Βάζετε τις μπριζόλες για ένα ή δύο λεπτά ανά πλευρά σε υψηλή θερμοκρασία και στη συνέχεια μεταφέρετε στην πλευρά με χαμηλή φωτιά. Μαγειρέψτε τις μπριζόλες για περίπου οκτώ λεπτά, αναποδογυρίστε με λαβίδες και έπειτα μαγειρέψτε για επιπλέον οκτώ λεπτά μέχρι μέτρια ομοιότητα. Μια μέση μπριζόλα έχει καφέ άκρες, ένα ροζ κέντρο και μια εσωτερική θερμοκρασία 145 βαθμών F. Το USDA δεν συνιστά την κατανάλωση βοείου κρέατος μαγειρεμένο σε θερμοκρασίες χαμηλότερες από 145 μοίρες.

Σερβίρισμα

Αφήστε τη μπριζόλα να ξεκουραστεί για οκτώ με δέκα λεπτά στους χυμούς της. Κατά τον τεμαχισμό του κρέατος, κόβετε το σιτάρι. Αυτό το βήμα είναι ζωτικής σημασίας: η κοπή ενός μύλου στο Λονδίνο με τον λανθασμένο τρόπο μπορεί να καταστήσει άχρηστες ώρες τέλειας προετοιμασίας εργασίας. Κρατήστε το μαχαίρι σας κάθετα προς την κατεύθυνση των φυσικών ινών του κρέατος. Κοπή ενάντια στους κόκκους δημιουργεί μια τρυφερή φέτα κρέατος με πολλές σύντομες ίνες – και όχι μερικές μακριές, δύσκολες.