χτυπώ. Προπόνηση για ακραία απώλεια βάρους & καύση λίπους

Το S.W.A.T. Η προπόνηση πήρε το όνομά της από την ελίτ της αστυνομικής μονάδας, ειδικά όπλα και τακτικές. ΧΤΥΠΩ. Τα μέλη είναι άρτια εκπαιδευμένα σε προγράμματα που εξουδετερώνουν φυσικά τα προγράμματα που αποσκοπούν στην αύξηση της αντοχής, της αντοχής και της ευκινησίας. Μετά από αυτά τα προγράμματα, το αυστηρό πρότυπο S.W.A.T. Το workout μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε απώλεια βάρους και βελτιωμένη φυσική κατάσταση. Συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας γιατρό πριν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα προπόνησης.

Το S.W.A.T. Η προπόνηση είναι διαθέσιμη σε διάφορες μορφές. Ο Stewart Smith, πρώην αξιωματικός του Ναυτικού Στυπτηρία και εκπαιδευτής σε χιλιάδες στρατιωτικούς και επαγγελματίες του τομέα της επιβολής του νόμου, δημοσίευσε το S.W.A.T. Workout το 2006. Το βιβλίο αυτό χωρίζεται σε τρία τμήματα, ένα αρχικό-ενδιάμεσο workout που σχεδιάστηκε για νέους στρατολόγους της αστυνομικής ακαδημίας, ένα ενδιάμεσο workout για ενεργούς αστυνομικούς για προετοιμασία για εκπαίδευση SWAT ή άλλες ομάδες έκτακτης ανάγκης και ένα προηγμένο workout για ενεργό S.W.A.T. Τα μέλη της ομάδας να διατηρούν και να βελτιώνουν την ικανότητά τους. (1) Ο Tom Stroup, πρώην S.W.A.T. Κυβερνήτης και πενταπλάσιο διεθνές S.W.A.T. Πρωταθλητής Ανταγωνισμού, παρήγαγε συλλογή S.W.A.T. Εκπαιδευτικά DVD. Αυτά τα προγράμματα κατάρτισης κυκλωμάτων υψηλής έντασης συνδυάζουν την καρδιο-αθλητική άσκηση με αθλητικά και στρατιωτικά τρυπάνια για μια πλήρη προπόνηση. Οδηγός με επικεφαλής τον S.W.A.T. Προσφέρονται ασκήσεις και σε ορισμένα κέντρα γυμναστικής.

Η απώλεια βάρους συμβαίνει όταν οι θερμίδες που καταναλώνονται είναι λιγότερες από τις θερμίδες που καίγονται. Έντονες δραστηριότητες όπως η S.W.A.T. Οι ασκήσεις δημιουργούν ένα έλλειμμα θερμίδων περίπου 400 θερμίδων ή περισσότερο σε 45 λεπτά. Η απώλεια μιας κιλά λίπους απαιτεί έλλειμμα 1.600 θερμίδων. Θεωρητικά και ανάλογα με τη διατροφή, το S.W.A.T. Η προπόνηση μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε λίρες την εβδομάδα. Η ένταση ενός S.W.A.T. Το Workout δεν καίει μόνο πολλές θερμίδες, οι απαιτητικές ασκήσεις αυξάνουν επίσης τη μυϊκή μάζα. Η αυξημένη μυϊκή μάζα αυξάνει τις συνολικές θερμιδικές απαιτήσεις, συμβάλλοντας σε περισσότερες θερμίδες που καίγονται την ημέρα.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, χρησιμοποιούμε τόσο πηγές υδατανθράκων όσο και λιπαρών καυσίμων. Η άσκηση χαμηλότερης έντασης καίει μεγαλύτερο ποσοστό λίπους ως καύσιμο σε σύγκριση με άσκηση υψηλότερης έντασης. Ωστόσο, συνολικά δεν καίει τόσα θερμίδες και επομένως δεν δημιουργεί το ίδιο θερμικό έλλειμμα όπως το S.W.A.T. Προπόνηση. Επιπλέον, μια ανασκόπηση που διεξήχθη από το Τμήμα Ιατρικής, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, στις 15 Σεπτεμβρίου 1998, εξήγησε ότι υπάρχει ένα φυσιολογικό πλεονέκτημα για αυξημένη φυσική κατάσταση. Οι μύες που έχουν προσαρμοστεί στην άσκηση είναι πιο πιθανό να καούν λίπος ως καύσιμο σε έντονη άσκηση όχι περισσότερο από 90 λεπτά. (2)

Κριτικές πελατών του S.W.A.T. Προπόνηση είναι διαθέσιμες από πολλές πηγές. Εξήντα τέσσερις πελάτες της Amazon δίνουν στην προπόνηση του Tom Stroup τεσσερισήμισι αστέρια και εξηγούν ότι η προπόνηση είναι έντονη αλλά μπορεί να τροποποιηθεί για αρχάριους. Άλλοι κριτικοί του Αμαζονίου αντιπαθούν τη στρατιωτική προσέγγιση αλλά βρίσκουν την προπόνηση δύσκολη και αποτελεσματική. (3) Ο ιστότοπος του Stewart Smith περιλαμβάνει μαρτυρίες, πολλές από τις οποίες προέρχονται από πραγματικούς στρατιωτικούς ή αξιωματικούς επιβολής του νόμου που έχουν χρησιμοποιήσει το πρόγραμμά του για να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Αυτά τα άτομα έχουν βρει το πρόγραμμα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και έχουν επιτύχει απώλεια βάρους και αυξημένα επίπεδα φυσικής κατάστασης. (4)

Μορφές

ΧΤΥΠΩ. Για να εξαντλήσετε το υπερβολικό βάρος

Καλύτερη κάψιμο λίπους

Τι λένε οι άνθρωποι