Κατάλληλη μορφή σε μια μηχανή κωπηλασίας

Αν και το μηχάνημα κωπηλασίας δεν είναι το ίδιο επιδιωκόμενο ως ο διάδρομος ή ελλειπτικό στα περισσότερα γυμναστήρια, είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική θερμιδική καύση και μυϊκή μορφή άσκησης. Κάθε ομάδα μυών στο σώμα σας ασχολείται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κωπηλασίας, η οποία μπορεί να προσφέρει μια προκλητική καρδιαγγειακή προπόνηση. Η κατάλληλη φόρμα μπορεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματά σας.

Θέση εκκίνησης

Καθίστε στο κάθισμα και βάλτε τα πόδια σας στα τακάκια. Τοποθετήστε και τα δύο χέρια πάνω στη ράβδο κωπηλασίας, χρησιμοποιώντας μια λαβή. Επεκτείνετε τα χέρια σας κατευθείαν μπροστά σας στο ύψος του στομάχου. Τα γόνατά σας θα πρέπει να κάμπτονται και οι κνήμες σας κάθετες. Συμπληρώστε τους κοιλιακούς μυς σας, επιμηκύνετε τη σπονδυλική σας στήλη, σηκώστε ελαφρά το στήθος σας και σπρώξτε τα πτερύγια των ώμων κάτω από την πλάτη σας.

Ξεκινήστε τον Κωπηλασία

Πιέστε μέσα από τα πόδια σας για να σύρετε το πίσω κάθισμα και να επεκτείνετε τα πόδια σας. Αποφύγετε να κλειδώνετε τα γόνατά σας. Τραβήξτε τη λαβή προς το στομάχι σας ενώ διατηρείτε μια ευθεία πλάτη και συνεχίζετε να πιέζετε τους ώμους κάτω. Και πάλι επεκτείνετε τα χέρια καθώς κλίνετε ελαφρώς προς τα εμπρός. Περάστε τα γόνατά σας καθώς το κάθισμα ολισθαίνει προς τα εμπρός στη θέση εκκίνησης. Προσπαθήστε για μια συνεχή κίνηση υγρών όπως εσείς.