Το πρόγραμμα προπόνησης του βράχου

Το Rock, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι ο Dwayne Johnson, είναι ένας δημοφιλής επαγγελματίας παλαιστής και ηθοποιός του WWE. Εκείνοι που ακολουθούν το The Rock, ζηλεύουν τη συνολική μυϊκή του διάπλαση και τη γρήγορη ευκινησία του. Πολλοί θέλουν να επιτύχουν παρόμοια αποτελέσματα για τον εαυτό τους. Ο βράχος ακολουθεί μια σχετικά απλή αγωγή προπόνησης με ένα εύκολο στη συνέχεια σχέδιο διατροφής.

Ο Βράχος εκπαιδεύει το στήθος, την πλάτη, τους δικέφαλους και τους μοσχάρια τη Δευτέρα, την Τετάρτη και την Παρασκευή. Θα κάνει πέντε σύνολα από κάθε άσκηση σε 15 έως 20 επαναλήψεις με 30 δευτερόλεπτα ανάπαυσης μεταξύ σετ. Η καρδιακή ρουτίνα για αυτήν την ημέρα περιλαμβάνει ένα ζέσταμα πέντε λεπτών, 12 λεπτά υψηλής έντασης και στη συνέχεια πέντε λεπτά ψύξη.

Τα τετρακέφαλα, τα hamstrings, οι ώμοι και τα triceps εκπαιδεύονται την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο. Αυτή η μέρα είναι βαριά στις ασκήσεις του κάτω σώματος μετά από μια επίπονη προπόνηση στο πάνω μέρος του σώματος την προηγούμενη ημέρα, η οποία επιτρέπει τη σωστή ανάκτηση μυών. Κάθε άσκηση θα περιλαμβάνει πέντε ομάδες 12 έως 15 επαναλήψεων με περίοδο ανάπαυσης 45 δευτερολέπτων. Επίσης, περιλαμβάνει μια καρδιο ρουτίνα με ένα 5λεπτο ζέσταμα, 12 λεπτά υψηλής έντασης που ακολουθείται από 5λεπτά δροσερά.

Η Κυριακή είναι μια ημέρα εκτός ημέρας από την προπόνηση για να επιτραπεί στο σώμα να ανακάμψει πλήρως από την προπόνηση υψηλής έντασης της εβδομάδας. Η σωστή ανάπαυση και ανάκτηση είναι και οι δύο σημαντικές για το σώμα σας και θα εξασφαλίσετε ότι θα δείτε τα αποτελέσματα μετά από την έντονη φορολόγηση των μυών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε οκτώ ώρες ύπνου κάθε βράδυ, τροφοδοτείτε το σώμα σας με τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και πίνετε άφθονο νερό για να ξεπλύνετε τις τοξίνες και τα απόβλητα.

Ο Βράχος έχει λίγους θρεπτικούς στόχους σε καθημερινή βάση. Σκοπεύει να καταναλώνει 270 γραμμάρια πρωτεΐνης την ημέρα, που είναι 1 γραμμάριο ανά λίβρα σωματικού βάρους γι ‘αυτόν, ενώ μειώνει την πρόσληψη υδατανθράκων στο τελευταίο μέρος της ημέρας. Το βράχο καταναλώνει 2 έως 3 γαλόνια νερού ημερησίως για να παραμείνει ενυδατωμένο και να διατηρήσει το μεταβολισμό του ζεστό. Επίσης, ο βράχος επιτρέπει τον εαυτό του μια εξαπατημένη μέρα την εβδομάδα, όπου θα έχει σκουπίδια φαγητά όπως πίτσα ή ντόνατς. Ωστόσο, δηλώνει ότι ένα από τα σύνθημα του είναι: “Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, μην εξαπατήσετε τον εαυτό σας.

Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή

Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο

Ανάπαυση και αποκατάσταση

Σχέδιο διατροφής