Τεχνική χαρτογράφησης για σκασίματα

Τα hamstrings είναι μια ομάδα μυών στο πίσω μέρος του μηρού που σας επιτρέπουν να λυγίζετε το γόνατό σας και να επεκτείνετε το ισχίο σας. Αυτοί οι μύες συχνά τεντώνονται όταν προσπαθείτε να κάνετε πάρα πολύ γρήγορα χωρίς να προθερμαίνετε σωστά. Η τάνυση ή η περιτύλιξη των hamstrings μπορεί να βοηθήσει στη διαδικασία επούλωσης παρέχοντας συμπίεση και περιορισμό εύρους κίνησης. Η ταινία μπορεί να γίνει με αθλητική ταινία ή ταινία Kineso που είναι λιγότερο κολλώδης και επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.

Προετοιμάστε το δέρμα σας για κολλητική ταινία ξυρίσματος, εάν είναι απαραίτητο.

Τοποθετήστε ένα μικρό βιβλίο κάτω από τη φτέρνα σας για να λυγίσετε ελαφρώς το γόνατό σας ενώ βιντεοσκοπείτε.

Τοποθετήστε δύο ταινίες αγκύρωσης ταινίας κατά μήκος του εσωτερικού και του εξωτερικού του μηρού σας ακριβώς πάνω από το γόνατό σας ακριβώς κάτω από το πτυχίο του γλουτού σας.

Ξεκινώντας από το χαμηλότερο σημείο (κοντά στο γόνατο) και τελειώνοντας στο υψηλότερο σημείο κοντά στους γλουτούς, τοποθετήστε τις ταινίες ταινίας σε ένα πρότυπο Χ. Επικαλύψτε κάθε λωρίδα κατά το ήμισυ με την επόμενη ταινία.

Ασφαλίστε τους ιμάντες Χ τοποθετώντας μια άλλη λωρίδα ταινίας πάνω από τις αρχικές λωρίδες αγκίστρωσης και στις δύο πλευρές του μηρού.

Ασφαλίστε την ταινία περιτυλίγοντας ολόκληρο το άνω μέρος του μηρού με έναν επίδεσμο Ace. Αρχίστε στο επίπεδο του γόνατος και τυλίξτε όλο το πόδι προς τα πίσω.