Παντελόνια σκι έναντι σαλιγκαριών

Όταν βγαίνετε στην πλαγιά, θέλετε να παραμείνετε ζεστοί και ξηροί όλη την ημέρα. Μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας παντελόνια σκι ή σκι. Και οι δύο είναι ανθεκτικές στο νερό και μπορούν να αγοραστούν με λειτουργικά χαρακτηριστικά όπως επιπλέον τσέπες, φερμουάρ και γκέτες, σύμφωνα με τα Sporting Goods του Dick. Όταν επιλέγετε την τοποθέτηση των πυθμένων σας, θα αναζητήσετε τα ίδια χαρακτηριστικά σε εσώρουχα και πανωφόρια. Θέλετε να είναι ευρύχωροι έτσι ώστε να μπορείτε να ελιχτείτε στις πλαγιές. Μερικές διαφορές διαφοροποιούν τα δύο προϊόντα.

Οι σλιπ σκι και τα παντελόνια σκι περιέχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά για διαφορετικούς σκοπούς, σύμφωνα με τα αθλητικά είδη του Dick. Οι σλιπ σκι περιλαμβάνουν ιμάντες ώμου, ενώ τα παντελόνια σκι δεν το κάνουν. Αυτά τα λουριά ώμων συχνά ρυθμίζονται για διαφορετικά ύψη. Οι περισσότερες πανωφόρες περιέχουν ένα κουμπί γρήγορης απελευθέρωσης που σας επιτρέπει να βγάλετε το ρούχο μακριά με ευκολότερο τρόπο. Ένα άλλο χαρακτηριστικό μεταξύ των δύο στοιχείων είναι ότι οι περισσότερες σκιές είναι σφουγγαρισμένες, ενώ ένας μεγάλος αριθμός παντελόνι για σκι περιέχει μικρή μόνωση. Τέλος, οι σλιπ σκι περιέχουν θήκη στο στήθος. Αυτή η τσέπη μπορεί να είναι χρήσιμη για την αποθήκευση αυτών των πολύτιμων αντικειμένων που θέλετε να κρατήσετε ασφαλή, ενώ βουτάτε στις πλαγιές.

Όταν στρώνονται με σακάκι σκι, οι σκιές καλύπτουν το στήθος του σώματός σας και αρνούνται να αφήσουν χιόνι μέσα. Αυτό σας επιτρέπει να εξαλείψετε όσες φορές είναι απαραίτητο και ακόμα να περπατήσετε στο κατάλυμα ζεστό και στεγνό. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει τις σκιές σκι τέλειο για τον αρχάριο σκιέρ, δεδομένου ότι είναι επιρρεπείς σε πτώση πολλές φορές. Αυτό σας ωφελεί και στις μέρες που η βαθιά σκόνη βρίσκεται στο βουνό.

Δεδομένου ότι τα σκισίματα σκι καλύπτουν την πλειοψηφία του σώματός σας, είναι συχνά πιο ογκώδη, πράγμα που μειώνει την κινητικότητά σας παραπέμπει στο Ski-N-Ride.com. Η επιπλέον επίστρωση καθιστά πιο δύσκολο το σώμα σας να μετακινείται από πλευρά σε πλευρά, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο όταν προσπαθείτε να χειριστείτε το δρόμο σας κάτω από μια πλαγιά με βαριούς μεγιστάνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θέλετε να μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα, ώστε να μπορείτε να maneuver σκι σας με τον κατάλληλο τρόπο. Τα παντελόνια σκι ανέρχονται μόνο στη μέση σας, επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία καθώς σέρνετε.

Συχνά, τα παιδιά βλέπουν φορώντας σκιέρ. Επίσης, τα άτομα στις πλαγιές του λαγουδάκι μπορούν να δουν και στις σαλιγκάρια. Με την αυξημένη μόνωση και τους ιμάντες ώμου, οι σαλιγκάρια μπορούν συχνά να θεωρηθούν ως μια μη μοντέρνα επιλογή για σκιέρ. Παρά τα οφέλη τους, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τη μόδα πάνω από την άνεση και επιλέγουν τα ελαφρύτερα, πιο ελιγμένα παντελόνια σκι.

Χαρακτηριστικά

Κρατήστε το χιόνι έξω

Κινητικότητα

Μόδα