Κολύμβηση με αναπνευστήρα στο νησί sanibel, florida

Το κνησμό της αναπνοής σας που ρέει μέσω του αναπνευστήρα σας. Η θέα ενός πολύχρωμου ψαριού που σπρώχνει από βράχο σε βράχο πάνω στην άμμο κάτω από σας. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες snorkelers γνωρίζουν την αίσθηση και το νησί Sanibel τους παρέχει πολλές ευκαιρίες να το βιώσουν. Η νότια άκρη σε μια σειρά από νησιά στα ανοικτά των ακτών της νοτιοδυτικής Φλόριντα, το Sanibel είναι απλά ανενόχλητο ώστε να επιτρέψει την υπέροχη ψαροντούφεκο στα κρατικά και αστικά πάρκα και μόλις αναπτύχθηκε αρκετά για να προσφέρει πρώτες στιγμές με ξεναγήσεις.

Η παραλία του Bowman

Η παραλία του Bowman, στο 1700 Bowman’s Beach Road στο Sanibel, είναι ταυτόχρονα δημοφιλής και απομακρυσμένη. Μετά από περίπου πέντε λεπτά με τα πόδια από το χώρο στάθμευσης, θα βρείτε την παραλία, ένα τοπικό φαβορί για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων και οι υπέροχες ευκαιρίες για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Ανοιχτό από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ., αυτή η παραλία απέχει λίγα μόνο μίλια από τον τεχνητό Reef του Belton Johnson, που φιλοξενεί αμέτρητα είδη ψαριών και άλλα είδη άγριας ζωής στον ωκεανό, παρέχοντας μερικά καταπληκτικά αξιοθέατα για κολύμβηση με αναπνευστήρα τόσο στον ύφαλο – Ταξίδι με βάρκα – και λίγο έξω από την ακτή. Η παραλία είναι επίσης γνωστή για τα πολλά κοχύλια της.

Παραλία Φάρων

Στα ύδατα κάτω από τα οποία υπήρχε μια γέφυρα στην ηπειρωτική Φλόριντα, σχηματίστηκε ένας τεράστιος τεχνητός ύφαλος από τα ερείπια της γέφυρας. Ο πληθυσμός της άγριας ζωής σε αυτόν τον ύφαλο κάνει τα νερά της κοντινής παραλίας Φάρος – στην ανατολική πλευρά του νησιού στο Periwinkle Way – ιδανικό για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Θα χρειαστεί να καταβάλετε ένα τέλη στάθμευσης ύψους 2 € ανά ώρα και δεν μπορείτε να μπείτε μέσα στον φάρο, αλλά αξίζει τον κόπο να κάνετε το ψαροντούφεκο ανάμεσα σε μυριάδες κοχύλια και ψάρια. Τα ρεύματα Causeway μπορούν να κάνουν την κολύμβηση ριψοκίνδυνη σε μερικές ημέρες, οπότε ελέγξτε με τις αρχές της παραλίας πριν βουτήξετε.

Cayo Costa

Το πάρκο Cayo Costa State – ακριβώς βόρεια του Sanibel – μπορεί να υπερηφανεύεται για ακτογραμμή πάνω από 9 μίλια. Το νερό είναι παρθένο και ιδανικό για κολύμβηση με αναπνευστήρα – εν μέρει λόγω της ελαφρώς κεκλιμένης θάλασσας, καθιστώντας την καλή επιλογή για αρχάριους – αλλά το πάρκο είναι προσβάσιμο μόνο με πλοίο ή με πλοίο. Το πάρκο έχει μερικές από τις πιο ανέγγιχτες παραλίες στην περιοχή, καθιστώντας την ωκεάνια ζωή πιο κοινή θέαμα, και το βομβαρδισμό είναι καλύτερο στο νότιο άκρο του νησιού. Το πάρκο, ανοιχτό από τις 8 π.μ. έως την δύση του ηλίου, απαγορεύει ρητά να ενοχλεί οποιεσδήποτε εγκαταστάσεις ή ζώα και να κολυμπά έξω από καθορισμένες περιοχές. Προβλέψτε ένα τέλος ανά όχημα για να μπείτε στο πάρκο.

Μην πηγαίνετε μόνος

Αν ξεκινάτε απλά ή θέλετε να επωφεληθείτε από τον οδηγό, μπορείτε να κάνετε μια περιηγημένη περιήγηση με αναπνευστήρα με τις Περιηγήσεις Χάρτη του Καπετάνιου Τζο, στην οδό Brainard Bayou Road στο Sanibel. Οι περιηγήσεις σας μεταφέρουν στο Cayo Costa για να δείτε τα τοπικά ψάρια και να συλλέξετε τα κελύφη και να σας προσφέρουν εξοπλισμό για κολύμβηση με αναπνευστήρα και ψυγείο για σνακ με την περιήγησή σας. Μπορείτε να προγραμματίσετε μια ιδιωτική περιήγηση στην ομάδα – η οποία περιλαμβάνει έως και έξι μέλη στο πάρτυ σας – ή μια μικτή περιήγηση ομάδας μέχρι έξι. Και οι δύο περιηγήσεις συνήθως διαρκούν περίπου τρεις ώρες. Μπορείτε να κάνετε κρατήσεις μέσω τηλεφώνου.