Η τεχνική βιασμού ταύρων στο ποδόσφαιρο

Χρησιμοποιείται κυρίως από ισχυρότερες αμυντικές αντιλήψεις, η ταχεία ταύρος είναι μια απλή τεχνική που μπορεί να επεκταθεί για να συμπεριλάβει πιο ακριβή τεχνική. Πολλοί προπονητές της αμυντικής γραμμής διδάσκουν τη βιασύνη των ταύρων, αλλά δεν επιτρέπουν στους ιπτάμενους να την εξασκήσουν κατά τη διάρκεια ασκήσεων, λόγω της έλλειψης τεχνικής που απαιτείται για την εκτέλεση. Η δύναμη και η έκρηξη είναι οι μόνες απαιτήσεις μιας καλής βιασύνης ταύρων και πολλοί νέοι παίκτες το κάνουν αυτό φυσικά.

Το κλειδί για μια επιτυχημένη βιασύνη ταύρων είναι η μόχλευση. Δεν μπορείτε να τρέχετε ταύρο στέκεται κατ ‘ευθείαν επάνω. Το κράνος σας πρέπει να είναι χαμηλότερο από το κράνος του μπλοκ. Οι παίκτες ταχύτητας προσπαθούν να φτάσουν στον στρατηγό, τρέχοντας γύρω από την τσέπη και χωρίς βιασύνη ταύρων που έρχεται από τη μέση της γραμμής, ο στρατηγός μπορεί να βγει στην τσέπη και να πετάξει την μπάλα. Πιέστε την τσέπη προς τα πίσω, συρρικνώνοντας το χώρο που χρειάζεται ο στρατηγός για να πετάξει τη μπάλα ή να ξεφύγει.

Όπου τοποθετείτε τα χέρια σας μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην απλή κατάρρευση της τσέπης και την απομάκρυνση του στρατηγού. Θα είστε χαμηλότεροι από τον αντίπαλό σας, έτσι ώστε να έχετε μόχλευση. Οδηγήστε τα χέρια σας επάνω και στην πλάκα στήθους των τακάκια του μπλοκαρίσματος σας, αρπάζοντας τις εξωτερικές άκρες με τους αντίχειρες προς τα πάνω. Πιέστε με τα χέρια σας για να επεκτείνετε τον αμυντικό σε ένα χέρι. Η καταπολέμηση χεριών είναι μια κοινή δραστηριότητα για αμυντικούς λιμενιστές. Τόσο εσείς όσο και ο επιθετικός παίκτης θέλουν τα χέρια και τα χέρια σας στο εσωτερικό των επιθετικών μαξιλαριών.

Αν και είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι καλλιτέχνες βιασύνης ταύρων είναι αμυντικοί τρόποι που χρησιμοποιούν ωμή δύναμη για να σπρώξουν την τσέπη προς τα πίσω, αρκετοί αμυντικοί άξονες έχουν ξεκινήσει χρησιμοποιώντας τη βιασύνη των ταυρών ως μετρητή αντιπαράθεσης εναντίον προσβλητικών τακτοποιήσεων που υπερεκτιμούν την ταχύτητά τους. Μετά από αρκετές προσπάθειες για να τρέξει γύρω από την άκρη της επίθεσης αντιμετωπίσετε σπριντ upfield στο snap τουλάχιστον δύο βήματα, αν και μερικά άκρα θα λάβει τέσσερα βήματα, λόγω μικρότερου μήκους βημάτων. Φύτευση στο εξωτερικό πόδι σας μετατρέπετε αυτό που μοιάζει με μια ταχύτητα βιασύνη σε μια ταύρο βιασύνη με την εκτέλεση απευθείας στην επίθεση αντιμετώπιση του έξω μασχάλη. Αυτή η άμεση διαδρομή θα σας επιτρέψει να καταρρεύσετε την τσέπη. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα σε αυτή την τεχνική είναι ότι συχνά έχετε τουλάχιστον δύο ή τρία βήματα για να φτάσετε σε πλήρη ταχύτητα προτού συγκρουστείτε με την αντιμετώπιση, ο οποίος πρέπει να σταματήσει την οπισθοδρομήσιμη ορμή του και πιθανόν να σταθεί σε επαφή.

Οποιαδήποτε τεχνική βημάτων μπορεί να σταματήσει και η βιασύνη ταύρων είναι συχνά η πιο εύκολη να νικήσει, ειδικά αν ξέρετε ότι έρχεται. Ωστόσο, για να σταματήσει μια ισχυρή βιασύνη ταύρων, ένας επιθετικός λεωφορείο πρέπει να δεσμεύσει τον εαυτό του, παρέχοντας ανοίγματα σε αρκετές άλλες περιοχές. Εάν η ορμή σας σταματήσει κατά τη διάρκεια της ταχείας ταύρου σας, ολισθήστε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και γυρίστε τους γοφούς σας στο λουρίδα ελαφρά. Τραβήξτε γρήγορα και βίαια το παρελθόν από σας πριν συνεχίσετε με το quarterback. Μια άλλη επιλογή είναι να γυρίσετε, πιθανότατα στο εξωτερικό του lineman. Απλά περιστρέψτε το εσωτερικό πόδι σας πίσω από το σώμα σας, γυρίζοντας την πλάτη σας στο lineman. Καθώς γυρίζετε, χαμηλώστε χαμηλότερα για να βελτιώσετε την ισορροπία σας και στρέφετε βίαια τα δύο χέρια. Ο εσωτερικός βραχίονας σας θα αυξήσει την ταχύτητα της περιστροφής σας, ενώ ο εξωτερικός βραχίονας θα διασχίσει μεταξύ σας και του μπλοκαρίσματος σας, χτυπώντας τα χέρια σας από σας σε αυτή τη διαδικασία.

Μόχλευση

Τοποθέτηση χεριών

Speed-Bull

Μετρητές