Διατροφικά στοιχεία για ένα οργανικό πορτοκάλι minneola

Το υβρίδιο του γκρέιπφρουτ και του μανταρινιού, το οργανικό πορτοκάλι Minneola είναι ζουμερό και τάρτα και είναι εύκολο να ξεφλουδίζει μόνο λίγους σπόρους. Η βιολογική Minneola έχει μια κορυφή σε σχήμα καμπάνας και είναι επίσης γνωστή ως μέλι. Όπως και τα άλλα πορτοκάλια, το Minneola είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C και φυλλικού οξέος και είναι επίσης μια καλή πηγή καλίου και ινών, καθιστώντας την υγιεινή προσθήκη στη διατροφή σας.

Περιεχόμενο θερμίδων

Ένα οργανικό πορτοκάλι Minneola 109 γραμμαρίων περιέχει μόλις 70 θερμίδες. Σε μια δίαιτα 2.000 θερμίδων, αυτό το πορτοκάλι συναντά λιγότερο από το 5 τοις εκατό των καθημερινών σας θερμιδικών αναγκών.

Υδατάνθρακες και φυσική ζάχαρη

Οι περισσότερες από τις θερμίδες του πορτοκαλιού προέρχονται από το περιεχόμενο σε υδατάνθρακες. Ένα πορτοκάλι περιέχει 13 γραμμάρια συνολικού υδατάνθρακα με 9 από αυτά τα γραμμάρια που προέρχονται από τη ζάχαρη. Ενώ οι περισσότεροι από τους υδατάνθρακες στο οργανικό πορτοκάλι Minneola προέρχονται από τη ζάχαρη, δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα στο σώμα σας όπως η ζάχαρη. Η φρουκτόζη, η οποία είναι η ζάχαρη στο πορτοκάλι, διασπάται στο συκώτι σας και δεν διεγείρει την απελευθέρωση ινσουλίνης, ενώ η λευκή ζάχαρη αρχίζει να χωνεύει στο στομάχι και απαιτεί ινσουλίνη για να μεταφέρει τη ζάχαρη στα κύτταρα σας.

Ίνα στο Minneola

Ένα οργανικό πορτοκάλι Minneola έχει χαμηλές θερμίδες, αλλά με 2 γραμμάρια ίνας ανά πορτοκάλι, μπορεί επίσης να βοηθήσει στον έλεγχο της πείνας. Το Fiber καθυστερεί την εκκένωση του στομάχου, γεγονός που σας κρατάει όλο και περισσότερο. Βοηθά επίσης στη μείωση της πρόσληψης θερμίδων, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.

Βιταμίνη C

Τα οργανικά πορτοκάλια Minneola έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, καλύπτοντας το 100% της ημερήσιας αξίας. Ως αντιοξειδωτικό, η βιταμίνη C προστατεύει τα κύτταρα σας από τις ελεύθερες ρίζες και τη γήρανση. Η βιταμίνη C είναι επίσης απαραίτητη για την επισκευή και τη συντήρηση των οστών και των ιστών και είναι σημαντική για την επούλωση πληγών.

Το φυλλικό οξύ είναι μια ουσιαστική βιταμίνη Β που σας βοηθά να κάνετε νέα κύτταρα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία, επειδή βοηθά στην πρόληψη των γενετικών ανωμαλιών, όπως η σπειροειδής και η εγκεφαλία. Οι γυναίκες χρειάζονται 400 έως 800 μικρογραμμάρια φολικού οξέος την ημέρα. Τα βιολογικά πορτοκάλια Minneola είναι καλές πηγές φολικού και μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες, προσφέροντας το 80% της ημερήσιας αξίας σε ένα πορτοκάλι.

Τα οργανικά πορτοκάλια Minneola είναι καλές πηγές καλίου με 220 χιλιοστόγραμμα ανά μερίδα. Το κάλιο συμβάλλει στη βελτίωση της αρτηριακής πίεσης καταπολεμώντας τις επιδράσεις του νατρίου. Για να διατηρήσετε την αρτηριακή σας πίεση υπό έλεγχο, η American Heart Association συνιστά να πάρετε 4.700 mg καλίου την ημέρα.

Φολάτη

Κάλιο