Θέσεις για καγιάκ στη Βιρτζίνια

Η Βιρτζίνια φιλοξενεί διάφορες ευκαιρίες για καγιάκ, από απομονωμένες ορεινές ροές έως ανοιχτές ακτές. Οι αρχάριοι μπορούν να βρουν αρκετούς ήρεμους, αργούς ποταμούς για να δοκιμάσουν τα νερά, ενώ όσοι ψάχνουν για περιπέτεια έχουν πρόσβαση σε μερικά από τα πιο προκλητικά λευκά νερά ανατολικά του Rockies. Εάν είναι ευρύχωροι χώροι που θέλετε, ο κόλπος Chesapeake και η ακτή του Ατλαντικού παρέχουν εκατομμύρια στρέμματα πλωτού νερού.

Περνώντας στον ποταμό

Τα ποτάμια Rappahannock και Rapidan, τόσο κοντά στην περιοχή του Fredericksburg, προσφέρουν μεγάλες εκτάσεις βραδείας ροής νερού, καθιστώντας τους ιδανικούς τόπους για να μάθουν τα σχοινιά του καγιάκ, αν και δεν χρειάζεται να είστε αρχάριος για να απολαύσετε τα ήπια νερά και τα ποιμενικά τοπία . Το τμήμα της περιοχής Rappahannock που διέρχεται από την περιοχή διαχείρισης Chester F. Phelps Wildlife Management είναι ιδιαιτέρως γραφικό, με πυκνά δάση στην ανατολική όχθη και κυλιόμενες γεωργικές εκτάσεις προς τα δυτικά. Μπορεί να δείτε τους πόρνες, τους κάστορες, τους αετούς και άλλα άγρια ​​ζώα στην πορεία. Ορισμένες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της συμβολής των ποταμών Rappahannock και Rapidan, μπορεί να είναι λίγο πιο γρήγορες και δύσκολες, επομένως πρέπει να είστε προσεκτικοί. Άλλα ποτάμια σε όλη την πολιτεία που προσφέρουν εύκολο να μετριάσουν καγιάκ περιλαμβάνουν τους ποταμούς James, Shenandoah και New.

Περιπέτειες του Λευκού Νερού

Οι έμπειροι καγιάκ μπορούν να αντιμετωπίσουν αρκετές περιοχές με άσπρο νερό σε ολόκληρη την πολιτεία. Το πλεύσιμο λευκό νερό της Βιρτζίνια κυμαίνεται από αρκετά απλά ρεύματα της κατηγορίας 1 έως τις εξαιρετικά δύσκολες τάξεις της κατηγορίας 5 και τα πάντα μεταξύ τους. Ορισμένες από τις πιο ακραίες whitewater στη Βιρτζίνια είναι στο ποτάμι Russel Fork τον Οκτώβριο, όταν το νερό που απελευθερώνεται από το φράγμα John Flannagan σχηματίζει τάξεις 5 ταχείας κυκλοφορίας. Ένα ιδιαίτερα βάναυσο τμήμα 75 ποδιών γνωστό ως “El Horrendo” μπορεί να είναι το πιο απαιτητικό νερό στην πολιτεία και θα πρέπει να επιχειρηθεί μόνο από τα πιο καρυκεύματα ποταμού και καγιάκ. Εάν όλα αυτά ακούγονται λίγο ακραίες, ο ποταμός James περιλαμβάνει πολυάριθμες τάξεις από 1 έως 4 ρυάκια, συμπεριλαμβανομένων πολλών μέσα και γύρω από την πόλη του Ρίτσμοντ. Τα ποτάμια Potomac και Shenandoah έχουν επίσης μερικά συγκλονιστικά τμήματα.

Παράκτιες Αποδράσεις

Μεταξύ του Ατλαντικού Ωκεανού και του κόλπου Chesapeake, η Βιρτζίνια έχει περισσότερα από 500 μίλια ακτογραμμής, συμπεριλαμβανομένων των παρθένων αλυκών, των παράκτιων εκβολών και των παραλιών λευκής άμμου. Το καγιάκ είναι ένας από τους πολλούς τρόπους για να απολαύσετε αυτό το διαφορετικό θαλάσσιο οικοσύστημα. Κατά τη διάρκεια ήρεμων συνθηκών, η περιοχή Virginia Beach είναι ένα δημοφιλές σημείο ανάμεσα στους ωκεανούς καγιάκ και τα μίλια ανοιχτής ακτογραμμής παρέχουν αμέτρητες θέσεις για να βάλει μια βάρκα στο νερό. Ο κόλπος και οι πολλοί παραποτάμιες του είναι επίσης σπίτι για αμέτρητα σημεία εισαγωγής, συμπεριλαμβανομένων κρατικών πάρκων, εθνικών καταφυγίων άγριων ζώων και ιδιωτικών μαρινών στη Βιρτζίνια και το γειτονικό Μέριλαντ. Η περιοχή είναι επίσης ένα βασικό ψάρι, και με μια τρέχουσα άδεια αλιείας Βιρτζίνια μπορείτε να πάρετε μια ποικιλία από είδη γλυκού νερού και αλμυρού νερού από το καγιάκ σας.

Γνωρίστε πριν πάτε

Το καγιάκ στη Βιρτζίνια – ειδικά το καγιάκ στο λευκό νερό – φέρνει μαζί του μερικούς εγγενείς κινδύνους και δεν πρέπει να προσεγγιστεί χωρίς προσοχή. Πολλές εταιρείες και οργανώσεις παρέχουν καθοδηγημένα ταξίδια με καγιάκ στις περισσότερες μεγάλες πλωτές οδούς του κράτους. Ένας πλήρης οδηγός για τους κανονισμούς ασφαλείας της Βιρτζίνιας σχετικά με την ιστιοπλοΐα, μαζί με πληροφορίες σχετικά με κάθε εκτόξευση πλοίων και πρόσβαση στην περιοχή, είναι διαθέσιμη στο δικτυακό τόπο της Virginia Department of Game and Inland Fisheries. Το American Whitewater είναι ένας άλλος άριστος πόρος, και αυτός ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός παρέχει μια πλούσια πληροφόρηση και πόρους για καγιάκ και γενικές παραδόσεις.