Το καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης απώλειας βάρους

Όταν ψάχνετε για λογισμικό παρακολούθησης απώλειας βάρους, αναζητήστε λογισμικό που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας παρακολουθώντας την θερμιδική σας πρόσληψη, πόσες θερμίδες καίτε με άσκηση και ρυθμό μεταβολισμού, καθώς και καταγραφή καθημερινής ρουτίνας άσκησης και χαρτογράφησης της απώλειας βάρους σας. Η ευκολία χρήσης θα πρέπει επίσης να είναι μια μεγάλη επιρροή για το λογισμικό απώλειας βάρους που θα επιλέξετε.

Κοινές παγίδες

Προσέξτε όταν επιλέγετε λογισμικό που περιλαμβάνει όλα όσα θέλετε σε έναν ιχνηλάτη και μάθετε αν μπορείτε να πάρετε τα ίδια εργαλεία δωρεάν πριν δαπανήσετε πολλά χρήματα. Μην ξοδεύετε χρήματα εάν μπορείτε να πάρετε τις ίδιες υπηρεσίες που ψάχνετε δωρεάν.

Από που να αγοράσω

Το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε λογισμικό παρακολούθησης απώλειας βάρους είναι online. Το Amazon είναι αξιόπιστο και συνήθως προσφέρει χαμηλότερη τιμή από ό, τι μπορεί να βρείτε αλλού. Πολλά καταστήματα λογισμικού, όπως το λογισμικό 3x, διαθέτουν επίσης προγράμματα λογισμικού παρακολούθησης απώλειας βάρους. Η Microsoft προσφέρει δωρεάν λήψη προτύπου για την παρακολούθηση της απώλειας βάρους.

Κόστος

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι παρακολούθησης απώλειας βάρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν · ωστόσο, αυτά μπορεί να μην προσφέρουν όλα τα εργαλεία που ψάχνετε. Όταν πληρώνετε για λογισμικό, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε οπουδήποτε έως και $ 50. Τα περισσότερα πακέτα λογισμικού που αγοράστηκαν προσφέρουν δωρεάν ενημερώσεις.

Σύγκριση αγορών

Το δωρεάν λογισμικό παρακολούθησης απώλειας βάρους προσφέρει συνήθως πολλές από τις ίδιες επιλογές με αυτές που έχετε αγοράσει. Το πιο ελεύθερο λογισμικό περιλαμβάνει την παρακολούθηση απώλειας βάρους, την πρόσληψη θερμίδων και τις θερμίδες που καίγονται μέσω της άσκησης. Το αγορασμένο λογισμικό μπορεί να περιλαμβάνει πρόσθετα όπως ημερολόγια τροφίμων που διαθέτουν αυτόματα όλες τις διατροφικές πληροφορίες που είναι διαθέσιμες για κάθε εισηγμένη τροφή, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν μοσχεύματα και γραφήματα. Κάντε έρευνα πριν χρησιμοποιήσετε χρήματα για λογισμικό παρακολούθησης απώλειας βάρους. Μπορεί να μπορείτε να βρείτε όλα όσα ψάχνετε χωρίς το κόστος.

Αξεσουάρ

Μερικά αξεσουάρ που μπορεί να χρειαστούν για να ακολουθήσουν το λογισμικό παρακολούθησης απώλειας βάρους μπορεί να περιλαμβάνουν μια ταινία μέτρησης και μια κλίμακα ποιότητας για την παρακολούθηση της απώλειας βάρους σας. Μια ψηφιακή κλίμακα τροφίμων είναι χρήσιμη όταν χρειάζεται να μετρήσετε ένα ακριβές τμήμα της τροφής. Αν είστε αρχάριος στην άσκηση, μπορεί επίσης να χρειαστείτε εξοπλισμός άσκησης, παπούτσια ή ρούχα · το CNN Health συνιστά να χρησιμοποιείτε είτε σε ηλεκτρονικό είτε σε offline περιοδικό για να παρακολουθείτε όλα όσα τρώτε όλη την ημέρα μαζί με τα συναισθήματα που συνοδεύουν Το φαγητό. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε πότε αισθάνεστε πεινασμένοι περισσότερο.

Το λογισμικό παρακολούθησης απώλειας βάρους μπορεί να αποτελέσει σημαντικό πλεονέκτημα για την επίτευξη των στόχων απώλειας βάρους. Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα που παρακολουθεί και την πρόσληψη θερμίδων, μαζί με τις θερμίδες που καίγονται μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε συνειδητές αποφάσεις σχετικά με το τι τρώτε, το οποίο θα σας βοηθήσει τρομερά στο ταξίδι σας στην απώλεια βάρους και τη διαχείριση του βάρους.

Συμβουλές εσωτερικών όρων