Το καλύτερο κρύο εργαλείο για τους δρομείς

Όταν γνωρίζετε ότι θα τρέχετε σε κρύο καιρό, ξεκινήστε την αναζήτησή σας για ψυχρό εξοπλισμό κίνησης με διάφορα συγκεκριμένα στοιχεία και υλικά στο μυαλό σας. Θα χρειαστείτε ταχύτητα για τα πόδια, τα πόδια, τον πυρήνα, τα χέρια και το κεφάλι σας. Με αυτό το σκεπτικό, αναζητήστε χιτώνες για σκουφάκια σκι εκτός από τις κανονικές κάλτσες για να κρατήσετε τα πόδια σας ζεστά. Οι κάλτσες που τρέχουν και τα μακρύ εσώρουχα πολυ-μίξης θα κρατήσουν τον πυρήνα ζεστό, και τα γάντια και τα καπέλα που τρέχουν είναι απαραίτητες για το κρύο. Αναζητήστε συγκεκριμένα υλικά για να κρατήσετε τον εαυτό σας ζεστό και στεγνό, όπως το poly-pro, ένα μείγμα που θα βοηθήσει τον ιδρώτα του φυτιλιού από το σώμα σας, το Coolmax, το οποίο κάνει το ίδιο, και το τρίχωμα για ένα εξωτερικό στρώμα.

Κοινές παγίδες

Ακριβώς επειδή ένα ρούχο σας κρατά ζεστό δεν σημαίνει ότι είναι ιδανικό για το τρέξιμο. Θέλετε να επιλέξετε εργαλεία που θα σας κρατήσουν ζεστά και στεγνά. Αν ένα αντικείμενο δεν απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα σας, μπορεί να γίνει κρύο και υγιές ή, ακόμα χειρότερα, να παγώσει. Η αναζήτηση των σωστών πολυ-μιγμάτων υλικών, όπως αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε μια κρύα, μαλακή πορεία. Μην υποτιμάτε πόσο σημαντικό είναι να διατηρείτε το κεφάλι σας ζεστό. Ένα καλό καπέλο, κατασκευασμένο από ελαφρύ υλικό που θα τραβήξει τον ιδρώτα μακριά και θα στεγνώσει γρήγορα, θα προχωρήσει σε πολύ δρόμο για να σας κρατήσει ζεστό. Οι τσέπες που τρέχουν, ενώ ζεσταίνουν τα αυτιά σας, αφήνουν ένα μεγάλο μέρος του κεφαλιού σας ακάλυπτο και ανοιχτό στα στοιχεία.

Από που να αγοράσω

Σχεδόν όλοι οι τρέχοντες και αθλητικοί λιανοπωλητές θα φέρουν κάποια μορφή ψυχρού εξοπλισμού για τους δρομείς. Τα καταστήματα που βρίσκονται σε ψυχρότερα κλίματα τείνουν να έχουν μια εξαιρετική επιλογή εργαλείων για να αγκαλιάσουν τον ύπνο το χειμώνα · μπορείτε επίσης να βρείτε ηλεκτρονικά εργαλεία ψυχρού καιρού, αν και τα πλεονεκτήματα της εξοικονόμησης λίγων χρημάτων και των βολικών αγορών μπορούν να αντισταθμιστούν από τα μειονεκτήματα Δεν είναι σε θέση να δοκιμάσουν τα ρούχα πριν από την αγορά τους.

Κόστος

Το ποσό των χρημάτων που ξοδεύετε για εργαλεία ψυχρής κατάστασης θα σχετίζεται άμεσα με το ποσό που αποφασίζετε να αγοράσετε. Τα υψηλής ποιότητας γάντια κρύου καιρού τρέχουν μεταξύ $ 15 και $ 20, ενώ ένα καλό ζευγάρι κάλτσες μπορεί να κοστίσει μεταξύ $ 40 και $ 100, ανάλογα με τα υλικά, την εφαρμογή και τον κατασκευαστή. Τα σακάκια θα κοστίζουν οπουδήποτε από $ 30 έως πάνω από $ 200, ανάλογα με τους ίδιους παράγοντες και συχνά μπορούν να βρεθούν στην πώληση τους καλοκαιρινούς μήνες.