Το πλύσιμο σώματος των καλύτερων ανδρών

Η κύρια διαφορά μεταξύ της πλύσης σώματος των ανδρών και της πλύσης σώματος των γυναικών είναι άρωμα. Το πλύσιμο σώματος των ανδρών είναι άρωμα με οσμές παρόμοια με την Κολωνία. Θέλετε να αναζητήσετε ένα πλύσιμο σώματος με μια ωραία οσμή που διαρκεί και ένα σαπούνι που τρέφει το δέρμα. Μεταξύ των επιλογών στο πλύσιμο σώματος των ανδρών, το Esquire Magazine συνιστά Axe Shower Gel και το Totalbeauty.com συνιστά το Suave for Men.

Κοινές παγίδες

Το λάθος που κάνουν οι άντρες όταν επιλέγουν ένα πλύσιμο σώματος επιλέγει ένα που βασίζεται καθαρά σε άρωμα ή κόστος. Είναι επίσης σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το πλύσιμο σώματος καλύπτει τις ανάγκες σας, όπως το ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα. Κόστος σοφός, λιγότερο δαπανηρές πλύσεις συχνά λειτουργούν εξίσου καλά με τους ακριβούς ομολόγους τους.

Από που να αγοράσω

Το πλύσιμο σώματος των ανδρών είναι διαθέσιμο σε καταστήματα παντοπωλείων, φαρμακεία, μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης κιβωτίων και σε απευθείας σύνδεση. Τα μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης όπως το Target και το Wal-Mart τείνουν να έχουν την καλύτερη ποικιλία και τιμολόγηση για την πλύση σώματος των ανδρών. Το Dove for Men έρχεται σε τρεις διαφορετικές ποικιλίες και το Axe έχει 10 συν ποικιλίες, οπότε επιλέγοντας ένα κατάστημα με καλή επιλογή, όπως το Wal-Mart, είναι το κλειδί για την εύρεση του αρώματος και της φόρμουλας που λειτουργεί για εσάς.

Κόστος

Τόσο το τζελ αφρού Axe όσο και το Dove for Men λιανικής για περίπου $ 4. Το Wal-Mart τείνει να έχει τις χαμηλότερες τιμές και για τα δύο είδη.