Τις καλύτερες γυναικείες ρόδες

Τα πρώτα inline πατίνια εφευρέθηκαν στην δεκαετία του 1700 στην Ολλανδία, σύμφωνα με τις συχνές ερωτήσεις Skate, για να δώσουν στους ανθρώπους ένα καλοκαίρι ισοδύναμο με το χειμερινό πατινάζ στον πάγο. Το 1980, δύο παίκτες χόκεϊ επί πάγου δημιούργησαν την εταιρεία Rollerblade, παίρνοντας ένα παλιό μοτοσικλέτα και μετατρέποντάς το σε μια σύγχρονη εκδοχή με τη χρήση μπότας χόκεϊ και φρένου φτέρνας από καουτσούκ. Τα καλύτερα κυλιόμενα ρολά σας προσφέρουν υψηλά επίπεδα άνεσης, προσαρμογής, ευελιξίας και ασφάλειας σε ένα πατίνι ειδικά σχεδιασμένο για την αγαπημένη σας δραστηριότητα με ρολό.

Τα ψυχαγωγικά ρολά, γνωστά και ως πατίνια γυμναστικής, έχουν σχεδιαστεί για να ξεκινούν οι κυλιόμενες σκάλες ή εκείνοι που θέλουν περισσότερο έλεγχο ή ευελιξία. Όπως εξηγεί η Inline Warehouse, άλλοι τύποι κυλίνδρων είναι σχεδιασμένοι για διασταυρούμενους σκοπούς, για πατινάζ μαραθώνιο, για παγοδρομία ή για πατινάζ ταχύτητας. Ξεκινώντας ρολό σπορ μικρότερες τροχούς και υψηλότερες μπότες κοπής για να παρέχουν περισσότερο έλεγχο και ασφαλέστερες ταχύτητες. Μια κυλινδρική λεπίδα υψηλής ταχύτητας διακρίνεται από χαμηλές μπούμες κοπής και μεγαλύτερους τροχούς για μέγιστη ταχύτητα.

Τα καλύτερα ρολά για τις γυναίκες περιγράφονται από την “Καταναλωτική Αναζήτηση” ως ταχεία, άνετη και καλά ισορροπημένη. Θέλετε ένα ρολό με εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών και ένα σύστημα ραφής που σπάνε χαλαρώνει, αλλά σφίγγει εύκολα – ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Εάν δεν είστε ένας δαίμονας ταχύτητας, θα θέλετε λειτουργίες, όπως ένα τετρακύλινδρο αντί για 5 τροχό rollerblade, που σας δίνουν μια ευκολότερη οδήγηση. Για τους αναβάτες, μια ευρεία πλάκα σόλας διευκολύνει την εκτέλεση ακροβατικών. Για μέγιστη ταχύτητα, μια ελαφριά μπότα λειτουργεί καλύτερα.

Σχεδόν όλες οι εταιρείες rollerblading κάνουν μοντέλα ειδικά για τις γυναίκες, αν και μερικά παράγουν παπούτσια unisex. Σύμφωνα με τα αθλητικά είδη της Dick, οι γυναικείες ρόδες είναι “παρόμοιες με κάθε τρόπο στην έκδοση των ανδρών”. Ωστόσο, η Inline Warehouse σημειώνει ότι οι ρόδες των γυναικών συχνά κατασκευάζονται για να αντιπροσωπεύουν τις συνήθεις παραλλαγές μεταξύ ανδρών και γυναικών στην αψίδα, την πλευρά και τη σφαίρα του ποδιού. Αλλά αυτές είναι οι γενικότητες – το καλύτερο ρολό για εσάς είναι αυτό που ταιριάζει άνετα και άνετα σε όλη τη διαδρομή.

Το καλύτερο skate για εσάς μπορεί να είναι ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο ή ένα διακοπτόμενο μοντέλο σε μια προσιτή τιμή. Από το 2014, τα rollerblades μπορούν να κοστίζουν από $ 50 έως και πάνω από $ 300. Θα θελήσετε να δοκιμάσετε πολλές διαφορετικές ροδέλες για να βρείτε την τέλεια εφαρμογή, ειδικά επειδή τα μεγέθη μιας μάρκας δεν ταιριάζουν πάντα ακριβώς με τα μεγέθη ενός άλλου. Εκτός από τις σωστές ροδέλες, προστατεύστε τον εαυτό σας από τραυματισμό με ένα καλό κράνος, σκληρά πλαστικά γόνατα, προστατευτικά καρπού και μαξιλάρια αγκώνα.

Τύποι κυλίνδρων

Fit Χαρακτηριστικά

Fit For Females

Ατομικές προτιμήσεις