Δοκιμάστε τα τρυπάνια ποδοσφαίρου

Το Πρόγραμμα Ολυμπιακής Ανάπτυξης που χρηματοδοτείται από την Αμερικανική Ποδόσφαιρο Νέων προσπαθεί να εντοπίσει τα νέα ταλέντα που αξίζει μια μέρα στις εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών των ΗΠΑ. Οι παίκτες δοκιμάζουν σε κοινοτικό επίπεδο την ευκαιρία να παρευρεθούν σε περιφερειακά, κρατικά και περιφερειακά στρατόπεδα, σύμφωνα με τον Jeffrey Sanderson στο “Οδηγός Αμερικανών Γονέων στο Ποδόσφαιρο”. Θα πρέπει να πετύχετε σε υψηλότερες βαθμίδες δοκιμών εάν ελπίζετε να το κάνετε Στην εθνική ομάδα.

Οι προπονητές ODP βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην τοποθέτηση παικτών σε μικρές ομάδες, που ονομάζονται “πλευρές” στο ποδόσφαιρο, με λιγότερους από 11 συμμετέχοντες για την αξιολόγηση δεξιοτήτων. Οι συμπαίκτες βάζουν πόντρες ή γυμναστήρια και μπορούν να παίξουν στις πλευρές τόσο μικρές όσο δύο έναντι ενός, έξι έναντι έξι ή σε πολλούς άλλους συνδυασμούς. Οι παίκτες έχουν πολλαπλές ευκαιρίες να αγγίξουν την μπάλα σε μια δοκιμαστική εκμάθηση παρόμοια με το πώς προπονούνται. Το παιχνίδι μικρής όψης θεωρείται το υπόβαθρο του ODP, του γυμνασίου, του κολλεγίου και του κολλεγίου, και όχι των τρυπανιών που συνδέονται περισσότερο με τις προπονήσεις.

Πρώτα πρέπει να φτιάξετε μια ομάδα ομάδων ODP σε τοπικό επίπεδο και στη συνέχεια να δοκιμάσετε ξανά για να φτιάξετε το ημερολόγιο παιχνιδιού για μεγαλύτερα τουρνουά, όπου μπορείτε να το παρατηρήσετε από περιφερειακά και εθνικά λεωφορεία. Οι προπονητές ODP παρατηρούν και αξιολογούν τους παίκτες σε μια σειρά μικρών στροφών. “Ο σκοπός των αγώνων αυτών είναι να δούμε ποιος μπορεί να δουλέψει καλά με άλλους παίκτες, οι οποίοι παίρνουν συνεχώς τον εαυτό τους για να είναι ηγέτες και που ξεχωρίζουν παρά τους γύρω παίκτες τους, τόσο σε καλή όσο και σε κακή έννοια”, λέει ο πρώην Ο παίκτης ODP Kristen Sample. Ένας τερματοφύλακας, το δείγμα συμμετείχε στο ODP στο Μέριλαντ και είναι πρώην Αμερικάνος που παίζει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ, Αγγλία και Ιρλανδία, από το 2011.

Σε αντίθεση με τους παίκτες πεδίου, οι τερματοφύλακες που επιλέγονται για ODP περνούν ασκήσεις για να δουν ποιος θα κάνει το τουρνουά. Αυτά περιλαμβάνουν το Rapid Fire, ένα τρυπάνι που έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει την ικανότητα και την ποικιλία των τερματοφύλακων. Κάθε παίκτης παίρνει μια στροφή στο γκολ, όπου αντιμετωπίζετε μια γρήγορη φωτιά και των δύο βολών και των σταυρών. Επτά επιθετικοί παίκτες φέρνουν την μπάλα κάτω, συμπεριλαμβανομένων δύο πτέρυγες σε κάθε πλευρά που δοκιμάζονται επίσης για την ποιότητα της διέλευσής τους. Τρεις κεντρικοί επιτιθέμενοι προσπαθούν να λάβουν το σταυρό και να πάρουν ένα σουτ από την άκρη του πέναλτι. Το τρυπάνι συνεχίζεται μέχρι όλοι οι αντίπαλοι να χτυπήσουν τα πλάνα τους. “Είναι αρκετά εξαντλητικός για έναν κάτοχο, αλλά μπαίνετε μέσα και τελειώσετε”, λέει το δείγμα.

Για αυτό το τρυπάνι, τοποθετήστε δύο γκολ σε ένα σχετικά σύντομο πεδίο των 20 ναυπηγείων, με έναν κάτοχο σε κάθε γκολ. “Οι καπετάνιοι δεν έπρεπε πραγματικά να ανατεθούν σε μια ομάδα, αλλά επέτρεψαν γενικά στους κατόχους να αλλάξουν γκολ μετά από ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, αλλιώς θα αντιμετώπιζαν πάντα το 3 v. 2 ή το 2 v. 1,” Δείγμα Λέει. Ξεκινήστε με δύο παίκτες που υπερασπίζονται ένα στόχο. Τρεις παίκτες από την αντίπαλη ομάδα επιτίθενται στο στόχο των δύο υπερασπιστών. Το άτομο από την ομάδα τριών που πυροβολεί ή χάνει τη μπάλα αμέσως γίνεται ο αμυντικός “1.” Οι δύο παίκτες που προηγουμένως υπερασπίστηκαν είναι τώρα στην επίθεση, ενώ οι δύο υπόλοιποι παίκτες από τους τρεις πρώτους παραμένουν ως οι δύο επόμενοι υπερασπιστές στο Το στόχο που μόλις επιτέθηκαν. “Δεδομένου ότι το τρυπάνι αυτό περιλαμβάνει μικρούς αριθμούς, μεταδίδει στα λεωφορεία ποιοι παίκτες είναι πολύ καλοί στο να δουλέψουν από την μπάλα, οι οποίοι οι παίκτες είναι ικανοί να σκέφτονται γρήγορα ενώ βρίσκονται στην μπάλα και οι παίκτες έχουν εμπιστοσύνη στην επίθεση και την υπεράσπιση των ικανοτήτων τους, “Λέει το δείγμα.

Παιχνίδια μικρής όψης

Συγκεντρώνω

Ομοβροντία πυρών

3 v. 2 v. 1